Om mig

Jeg har været psykolog siden 2002, og er autoriseret af Dansk Psykolognævn.
Jeg er også uddannet sygeplejerske, og har overvejende været ansat i det psykiatriske område, hvor jeg fik grundlagt mit ønske om at videreuddanne mig til psykolog

I min praksis arbejder jeg ud fra et menneskesyn, som har rødder i den eksistentielle tænkning, en tænkning der ser os som enkeltindivider, der bliver formet og præget af den tid, og den kulturelle sammenhæng vi ufravigeligt er sat i.

Derfor tænker jeg altid udfra et helhedssyn på de mennesker jeg møder i mit arbejde, et helhedssyn som omfatter både vores psykiske og fysiske ve og vel. Det er min intention at bidrage til, at mine klienter finder mening i og forståelse for netop den livsverden de befinder sig i. At finde nye handle- og udviklingsmuligheder, fremfor begrænsninger.

Metodisk arbejder jeg overordnet udfra en eksistens-psykologisk teoriretning, hvilket betyder at jeg møder min klient helt åbent og uden fordomme, hvor det handler om at frembringe ny indsigt og forståelse af hvordan tingene hænger sammen.

Jeg tilpasser altid min metode efter hver enkelt klients aktuelle behov, hvilket vil sige, at jeg også kan anvende redskaber fra andre metoder, som feks. psykoanalytisk og kognitiv tænkning.

Som fagperson er jeg evigt søgende efter nye perspektiver på det psykologiske felt, og jeg deltager i kurser og efteruddannelse, som er med til at styrke mine kompetencer på området.

Jeg træffes bedst på telefon
kl. 8.00 - 9.00, eller læg en besked på min telefonsvarer

Telefon:
28 70 40 87
eller
E-Mail:
info@birthekruse.dk

Mine samtaler foregår på adressen

Boulevarden 13
8300 Odder


Psykolog Birthe Kruse Logo

Psykolog Birthe Kruse Home Image Mobil

Psykolog Birthe Kruse
Boulevarden 13
8300 Odder

Telefon: 2870 4087
E-Mail: info@birthekruse.dk
www.birthekruse.dk
CVR: 30792297


© 2018 - Copyright Psykolog Birthe Kruse
programmeret og hosted af nordicweb

Logo Dansk Psykolog Forening

Logo Psykologgruppen


Programmeret og hosted af nordicweb